Cautare

739 de rezultate pentru "expozitie de biciclete vintage la sun plaza" (6.75 secunde)
Vino sa vezi dansul colectiilor de iarna 2015 la Plaza Romania! Te invitam pe 2 decembrie, de la ora 19:00, la un spectacol magic pe ritmuri de dans, in care noile colectii de iarna vor defila intr-o prezentare de moda la Plaza Romania!
Demolarea Cathedral Plaza se pare ca e mult mai periculoasa decat constructia in sine Ministrul Culturii Lucian Romascanu a declarat ca demolarea Cathedral Plaza este mult mai periculoasa decat constructia in sine, iar acest lucru necesita un aviz al Comisiei de Monumente Istorice din cadrul ministerului, aviz care nu poate fi dat in absenta dosarului complet, care poate fi furnizat doar de proprietar.
In fiecare an, Muzeul Dunarii de Jos marcheaza Ziua Internationala a Dunarii printr-o expozitie de arta, care reuneste plasticieni locali, preocupati de frumusetea acestui fluviu, de legendele si istoria lui. Vineri, 29 iunie, la ora 11.00, la sediul muzeului din strada Progresului nr.
Miercuri, 22 mai, ora 20:00, la Sun Sensations Beach Club (Sun Plaza), Stefan Stan, prima "Voce a Romaniei", va lansa "Povestea mea", primul sau album produs de Universal Music Romania.
60 de ani de istorie Off Road. ... Sunt ca niste batrane doamne, din inalta societate, care, in zi de sarbatoare, isi etaleaza rochiile cu dantela sub privirea atenta a majordomului care le serveste cu benzina proaspatasi vasilina pentru obositele lor articulatii.
Sotia premierului, Ioana Tariceanu, se intalnette miercuri, la Londra, cu sotia premierului britanic, Sarah Brown, pentru a discuta despre dezvoltarea unor noi proiecte dedicate copiilor cu disabilitati din Romania, informeaza Guvernul printr-un comunicat.
Dor La putina vreme dupa aparitia "Povestilor unui mizantrop" , am fost chemati la TVR, sa vorbim despre carte. ... Povesti, de asta e nevoie. Toti vor sa ia premiul Nobel, toti scriu romane despre oameni de asfalt, Frumoase povesti. Povesti, batrane!" Trebuia sa ajungem la TVR.
Sun Exclusive Beauty Salon din Bd. ... In prezent, sunt atrasa de tot ceea ce inseamna minimalism, simplitate si naturalete. Coafura de mireasa este un subiect care imi place la nebunie. De ce? ... Fiecare coafura de mireasa este accesorizata delicat cu perle, margelute sau chiar flori naturale.
In acest week-end se desfasoara targul de Florii si Paste intitulat For the Love of Fashion, la The Vintage Pub Bucuresti, situat pe Strada Smardan nr. ... De la Cristiana Stoian aflam ca aceasta organizeaza de patru ani aceste targuri hand-made.
In cadrul expozitiei organizate de Valentine‘s Day, la Sala Dalles, Mihaela Hotaru, o tanara excentrica, creeaza palarii si accesorii chic pe care le expune si vinde aici.
Doi tineri, Despina Gabriela Gheorghiade si Silviu Bratu de la firma Ela Boutique (accesorii dama, decoratiuni si handmade) au participat de Rusalii la targul traditional organizat in Parcul Kiseleff. ... Materialele le comandam de pe net sau de pe diverse site-uri.
Irina Popa, designer de tricotaje, participa in acest week-end la targul de Florii si Paste intitulat For the Love of Fashion, la The Vintage Pub Bucuresti, situat pe Strada Smardan nr. ... Targul este organizat si astazi pana la orele 19.30, iar intrarea este libera.
Casa Smarandescu din Valcea participa cu bijuterii superbe, in acest week-end, la targul de Florii si Paste intitulat For the Love of Fashion, la The Vintage Pub Bucuresti, situat pe Strada Smardan nr.
Valkyrie Jewels a participat sambata la targul de Florii si Paste intitulat For the Love of Fashion, la The Vintage Pub Bucuresti, situat pe Strada Smardan nr.
Incepand cu luna august, strada Caldarari, din Centrul Vechi al Bucurestiului, devine locul de desfasurare a "Targului de Carte, Arte si Traditii", un proiect marca "Dalles Revolution".
Gloria Excelsis participa in acest week-end cu produse de beauty la targul de Florii si Paste intitulat For the Love of Fashion, la The Vintage Pub Bucuresti, situat pe Strada Smardan nr. ... Targul este deschis astazi pana la orele 19.30, iar intrarea este libera.
Este pentru prima data cand la Constanta se organizeaza o expozitie cu tenta de aparare si securitate, a declarat, ieri, Mihai Daraban, presedintele Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura (CCINA), in cadrul unei conferinte de presa dedicata organizarii- de catre NDE in colaborare cu CCINA si Ministerele Apararii si Economiei- la Terminalul de Pasageri a celui mai mare port autohton, in perioada 14-16 august a.
ABplus events organizeaza, in perioada 10-13 mai, la Sala Sporturilor "Antonio Alexe" din Oradea, cea de-a doua editie a Expozitiei Nationale de Constructii si Instalatii CAMEX. Evenimentul reuneste oferta a peste 150 de firme din domeniul constructiilor si instalatiilor. Bihorul este reprezentat de circa 20% din totalul firmelor prezente.
De la an la an calitatea produselor, mai ales a incaltamintei si imbracamintei, devine tot mai precara, iar ceea ce cumparam se deterioreaza foarte repede. Produsele din piele sunt, de obicei, scumpe, iar oamenii de rand prefera lipsa de calitate pentru ca se uita la bani.
A 20-a editie a Targului Imobiliar National - tIMOn se va desfasura in perioada 13-16 octombrie 2011, in Piata Constitutiei din Capitala, pe o suprafata record de peste 3500 mp si va ingloba toate domeniile conexe celui imobiliar, de la echipare tehnica pentru locuinte pana la mobila, decoratiuni si gradini.
google-analytics.com